Anak Ikan Saya :)

Thursday, 25 August 2011

EMY FADZLY :(

Heyy EMY FADZLY SAFIEE . you nak tau something tak ? I miss you sangat sangat .. you pg mane ? Rindu gila vavi kat youu :( kesian you kan sayang . kemas rumah :) takpe la sekali setahun jea kan . bila you nak topup . then call I , text I semua ? miss la .. :( Umm , you . Hari - hari I nak tanya you soalan ni .. " YOU ADA CURANG DENGAN I ? YOU ADA GIRL LAIN ? YOU SAYANG I ? YOU CINTA I ? YOU AKAN TINGGALKAN I ? " for this time , I akan selalu tanya benda ni sampai jodoh kita takde :') . You , I dah sayang you sebagai adek , abg . bapak #poyo .. semua nya ada dekat you . You sebahagian daripada hidup I tau . Dan I pun sebahagian daripada hidup you kan ? tak erk ? kesah ape aku kan . .heeee . Lepas ni . I da malas da nak marah you semua . walaupun I marah you , I just bole senyum dan say '' yealah '' . Itu lah ayat kalau I marah you : ')You . I rasa kan , kita punya jodoh tak lama la :) sumpah I cakap . macam tak lama , tapi I selalu berdoa . agar perhubungan kita ni tak kan terjadi apa apa :') you pun kena DOA kan jugak okay </3 . Sekian :)

P/s : Mudah mudahan . hubungan Aku dan kau sampai bila termasuk lah Maha yang Esa :')
AMIN YA RABBAL ALAMIN :')
:')

No comments:

Post a Comment