Anak Ikan Saya :)

Sunday, 7 August 2011

Hello :)

Assalammualikum and good morning to you all :) , hari ini sangat indah right ? haaaa , okayy . act , aku nak post pasal ta pegi sch :''( coz kaki aku SAKIT. huwaaa !! sakit wokk ! Umm , tak nak bgi tau kat sape-2 takut diorang risau <3 . . #loveyou , kaki aku sebab kremm :"( , hurmm , to all my friend at SMK CONVENT, sorry sayang . aku ta dapat datang. . besok peksa right ? sorry sangat . nanti kau cakap kat cekgu kesayangan aku yang aku tak datang okay sayang ? haha . . bosan jugak duduk rumah sebab tak tau nak buat ape . . kaki sakit , cmnea nak jalan !! hadooi , pokk kang :) aku 24 jam ONLINE jelah kerja aku :)hahaa , mama aku suruh rehat jea , suke-2  . sayang mama aku  . kau ADA ? wekkk , takde diamm okayy dudee !Ouch yea. aku rindu dekad baby aku . hehe <3 . jgn mara , I'm TAKEN lha bodoh !! HAHA  , okayy . time untuk ONLINE pulakk . kbaii sayang :)
I will Miss you Everday . .
Sweet ? ?

No comments:

Post a Comment