Anak Ikan Saya :)

Sunday, 2 October 2011

FORGET EVERYTHING :'(

Heyy guys :( hari ini aku tak pergi sch sebab aku pikiy kan masalah semalam yang baru je terjadi kat aku . Dua benda terjadi dekat diri aku ni . 1 , clash dgn boyfiee aku . 2 . hilang membe yang aku sayang gile gile . Macam tak percaya je :( semalam aku baru clash dengan boyfiee aku . Ya ALLAH , sumpah sedih sial ! ni semua gara gara perempuan bodoh tuh . kalau kau takde kat dunia kan bagus : / menyusahkan orang . kau tak pernah ade boyfiee ke babi ! bodoh nye . serious aku geram tgok muka kau . Aku tahu la kau LAWA bodoh tapi tak payah la nak ambek boyfiee orang sangat . YOU RE VERY VERY DESPERATE GIRL ! kau kena ingat ayat ni . aku bgi kau percuma je sayang :) Hmm , pergi die sama kau la pompuan bodoh !! aku tak kan pernah dan tak ingin lagi nak tgok muka kau or ingat kau . then semalam jugak aku hilang membe yang aku sayang :( lagi la tambah sedih. Hmm , sorry la beb , aku asyik gadoh je dengan kau , smpai kau pon da bosan dengan aku kan . Sorry , dont worry :) lepas ni kita takkan mesej lg da . Aku doakan kau happy au . and aku doakan kau semoga kau dapat capai cita cita kau nak jd engeenering . Jadi budak baik , hormat pada mak bapak auw . dosan doe , kalau kau tak hormat diorang :) jgn asyik dok melepak je ;) ingat tuh kawan ! lastly all , I WILL MISS YOU . AND I CANT FORGET THE OUR MEMORY SAYANG :')


For my ex-boyfiee : you , i'm so sorry sayang :( coz terpaksa buat macam ni , kalau tak I kena fitnah dengan perempuan to macam macam . I tak nak kena fitnah . sakit hati sayang :( sorry sangat sangat . I hope you bahagia dengan life you sekarang :') if you happy , I pon happy sayang :') . walaupon kita da clash tapi kite still kawan kan . Kawan sampai bila bila . Tak nak gadoh gadoh da ok :') last , ILOVEEYOUU gilaa .


For my membe : beb , I nak mntak maaf kat you sangat sangat . I tahu , kite selalu gadoh kan . Hmm , I bkn mmbe yg terbek untok you :( sorry , I doakan you bahagia dengan life you yang sekarang .tak mao sedih sedih ok . I sayang you sangat sangat . Kite akan tetap kawan sampai bila bila tau . tk nak da gadoh lagi . tak suka la sayang . sorry ! last , IMISSYOU KEPENG :')


I miss you :'(

No comments:

Post a Comment