Anak Ikan Saya :)

Friday, 12 August 2011

New Boyfiee :)

ASSALAMMUALAIKUM STALKER :)

Heyyoo !! haha , apehal lahh aku HAPPY semacam jea hari ini ? haha , mybe pasal semalam kott :) what ever lha .. haha , guys . kau nak tau something ? ? Hee , of course kau nak tau sebab kau ni kan penyebok hal orang jea .. hahah , gurau jea jod .. hehe . I'M TAKEN BY SOMEONE :) haha . okayy . dea sayang aku , aku sayang dea , dea cinta aku , aku cinta dea . . haha . aku da berpunya lha sayang . so korang , jgn la nak gatal kat boyfiee aku pulak . hati aku telah dicuri oleh dea :D EMY FADZLY B SAFIEE :) she mine now . semalam dea call aku . auw auww , sumpa suare kau sweet sayang . terharu aku kau call aku semalam . lame woo , takde la lama sangat . . haha , btw . memang sweet la . kau kate dekat aku , kau seorang setia kan  sayang ? heeee , kite tgok sapea setia sapea .. haha , then . semalam jugak , kredit aku habes . . then kau nak topup kan . haha , takpe lah sayang . terima kasih jea . .tak nak susah kan you . . haha , then . kau bukak kan lagu tok aku  , auw auww , sumpah kau sweet gile2 sayang . baru 1st ni aku dapat boyfiee cam kau . . baek , caring , loving , sweet . yg paling pnting pandai jaga hati aku . haha , okayy .
I LOVE YOU FUCKING DAMNDAMN MUCH SAYANG :*
EMY FADZLY
AWAK ? NAK KISS :)
FOREVER :')
12/08/2011 :')

No comments:

Post a Comment